Gtribe
GTribe Abanglong Azmi

Belajar Gorilla Marketing & Online Marketing Dengan 100+ Tool FREEmium Untuk Pemasaran Anda

Khas untuk Owner Produk, Owner Bisnes, Internet Marketer, Affiliate & Blogger yang ingin buat pemasaran JIMAT namun beri IMPAK pada pemasaran dan bisnes anda.

Gtribe

Memperkenalkan GTribe

Grup Elit LIFETIME Abanglong Azmi

Abanglong Azmi akan bantu anda belajar online marketing guna tools percuma yang boleh jimatkan kos pemasaran anda termasuk branding, kopywriting &  integrated marketing. Anda juga akan ditekankan dengan Gorilla Marketing  iaitu cara marketing yang kreatif, jimat kos & beri impak pada bisnes anda.

Grup ini adalah grup LIFETIME di mana saya akan update ilmu dari masa ke semasa. Ini bermakna anda tak perlu panduan lain dah lepas ni. Selagi grup ini wujud, saya akan sentiasa update sampai bila-bila!

Gtribe
Unit Modul GTribe

Apa yang Akan Anda Belajar?

Affiliate Marketing

Belajar basic to advance affiliate marketing. Cara mudah dan cara sifu-sifu

Branding

Belajar personal branding atau bagaimana jenamakan produk anda samada offline atau online

Kopywriting

Belajar kopy asas dan bagaimana untuk buat ayat power.

Web & Landing Page

Bina laman web dalam masa satu jam sahaja dengan domain & hosting PERCUMA.

Funnels

Funnel social media yang sangat ringkas dan mudah untuk dipraktikkan dan cara funnel IM otai.

Email Marketing & Listbuilding

Email marketing is evergreen. Belajar cara bina list dan jana income dengan email marketing.

Gorilla Marketing

Cara pemasaran kreatif dengan kos yang jimat dan datangkan impak yang tinggi

Chat Marketing

Senarai chatbot PERCUMA dan pemasaran menggunakan chatbot - chat marketing.

Shopee Basic

Belajar basic shopee untuk income RM100-RM300 sehari.

Tools Grafik & Promosi

Tools PERCUMA grafik dan promosi termasuk video.

Social Media Marketing

Pemasaran menggunakan media sosial seperti facebook, whatsapp, instagram dan youtube.

RM10-RM100 sehari

idea jana income RM10 ke RM100 sehari.

BONUS

BONUS mantap termasuk ebook, plugin, theme dan pelajaran yang tak disenaraikan. Unpublished BONUS.

Tapi bukan itu saja yang anda akan dapat!

Anda akan dapat semua BONUS hebat di bawah ni jika anda join sekarang dengan harga pelancaran

BONUS MANTAP UNTUK PEMBELI AWAL

100+ List Tools
Freemium untuk anda

100+ Senarai Tools PERCUMA Teknik Kedekut untuk anda buat pemasaran online

Antara listnya ialah:

[+] Robot Insta
[+] Senarai Chatbot free
[+] Scrap tools
[+] Case Study Shopee RM300 sehari
[+] Funnel Playlist
[+] Sistem Order Cafe free
[+] Sistem Account free
[+] Video Editing Pro
[+] Free image, video, sound
[+] Platform landing page, lead generation, email, SMS Dan lain2 Dalam satu platform

Gtribe

100K Database

Pakej 100K Database nombor telefon pelbagai niche dan 200+ ebook Jual Semula. Ia juga mengandungi lebih 1000 senarai nombor wasap dari grup bisnes pelbagai niche. BONUS ini bernilai RM400

Gtribe

wasap Blaster Android

Wasap Blaster versi android ini bernilai RM150. Feel free to blast! Rugi kalau anda tak dapatkannya sekarang kerana BONUS ini khas untuk 30 terawal sahaja.

Gtribe

Skrip Jualan Ayat Iklan versi 3.0

Skrip Jualan Ayat Iklan versi 3.0 dengan tambahan skrip jualan yang boleh membantu anda dapat idea untuk menulis. Ebook ini bernilai RM100

Gtribe

Kopywriting Vault

Kopywriting Vault adalah grup elit kopywriting di telegram di mana saya akan bedah copywriting anda dan ubah jadikan ia berkesan. Grup ini bernilai RM999 LIFETIME

Gtribe

Plugin, themes, Software & Ebooks luar negara

BONUS ini semua bernilai USD400 yang akan saya berikan dari masa ke semasa

Apa Kata IM

Ini perkongsian dari IM berpengalaman terhadap GTribe.

Gtribe

Iffat Salleh

Founder Ordersini

Good tribe, good community. Boleh belajar macam2 dalam ni. Kalau stuck, tanya je, nanti keluar la tutorial or ilmu berkenaan.

Recommended untuk newbie yg memerlukan mentor or guide dr org yg berpengalaman

Gtribe

NazrinAmin

Internet Marketer

Kalau anda masih baru dalam online marketing, GTribe satu grup ilmu yang patut anda join.

Gtribe

Dinor Sabudin

IM Infopreneur CikguDropship

Tribe ni bagi saya sangat bagus! Sarat dengan tools dan ilmu marketing yang power belaka. Dalam tribe ni jugak korang akan dapat join circle yang bukan calang-calang hebat. Lagi satu yang best korang dapat akses direct dengan mentor yang ada pengalaman luas dalam marketing. Kenapa korang patut join G-Tribe? Dah la lifetime, korang dapat ilmu integrated marketing kot. Terus join dan belajar!

Recommended untuk newbie yg memerlukan mentor or guide dari org yg berpengalaman

Gtribe

Saiful Yusof

Internet Marketer

Mantap!

Sesuai sangat untuk IM, Owner produk baru atau siapa saja yang baru nak bermula online marketing. Yang offline pun boleh belajar sebab Abanglong akan ajar integrated marketing nanti.

Apa Kata Ahli Awal GTribe

"Salah satu group yang sangat ohsem setakat ni! Banyak tools FREE yang saya tak tau untuk run marketing :). Run by silent IM yang selalu buat hack marketing"
Gtribe
DejaaKhalim
"Tak pernah lagi saya dapat sales macam ni lepas Abanglong ejas kopywriting saya. Peningkatan sebanyak 300% dalam masa 24 jam. Memang terbaik dapat belajar dengan abanglong!"​
Gtribe
Nur Sanina
"Kenapa masih belum join? semua yang Abanglong bagi dah padu, ke anda dah tau semua? Jangan macam tu 🙂 Saya join pun masih banyak benda yang saya belajar untuk agency saya specially dalam personal branding"​
Gtribe
Paeh Brian
"Saya baru join dah rasa macam bisnes saya bakal meroket dengan bantuan gtribe! Perghh sangat berbaloi-baloi!!!"​
Gtribe
Hadee Coolbiz
"Sangat berbaloi join grup ni lagi-lagi untuk saya yang zero online marketing ni"​
Gtribe
Mohd Firdaus
"Berbaloi dapat belajar ilmu baru dengan abanglong. banyak lagi yang saya dapat dalam ni yang tak ada kat luar sana"​
Gtribe
Mohd Marwan

Berapa NILAI yang bakal anda dapat bila join Gtribe?

RM
Wasap Blaster
RM
100 FREmium Tools Teknik Kedekut
RM
100K Database Pelbagai Niche
RM
Kopywriting Vault LIFETIME
RM
Online Marketing School LIFETIME
USD
Plugins, Themes, Ebook Luar Negara
USD
Akses Pelbagai Software Apps
RM
Skrip Jualan Ayat Iklan

Total NILAI yang bakal anda dapat bila join GTribe ialah RM8000 termasuk unannounced BONUS

Jom JOIN GTribe sekarang!

OFFER takkan bertahan lama!

tapi saya masih blur macamana nak mulakan. Macamana tu Abanglong?

Jangan risau. Saya akan berikan 1 jam online coaching melalui zoom secara one to one untuk saya kenalpasti masalah anda.

ini saja dah bernilai RM150 saya tambah PERCUMA untuk anda!

Gtribe