KHAS UNTUK USAHAWAN YANG ADA MASALAH FACEBOOK ADS, FUNNEL DAN SALES SENDU!

ROCKETLAUNCH Ini untuk ANDA!

Tak perlu lagi nak pening belajar FB Ads, buat salespage yang convert atau graphic yang menarik perhatian. KAMI BUATKAN UNTUK ANDA!

ini cara bagaimana rocketlaunch boleh bantu anda jana sales dalam masa singkat!

Salespage Menarik

Anda akan dapat salespage yang menarik, ringkas, kemas dan mengikut sasaran niche produk/bisnes anda.

Targeted FB Ads

Laser Targeted FB Ads. Kami akan lancarkan iklan Facebook yang tembak tepat ke prospek anda seterusnya menghasilkan sales.

Eye-Catching Graphic

Graphic memukau pasti akan menjadi BOOSTER untuk menjual produk/bisnes anda.

Jap! Saya Masih BLUR Lagi ni. Boleh Bantu Tak?

Jangan RISAU! Dah memang kami di sini untuk bantu anda. Ini masalah yang anda hadapi sekarang kan?
 
Ada Produk tapi sale sendu. Dah jual di pelbagai platform tapi masih susah nak jual. Nak buat salespage tapi tak tau nak buat atau Pernah buat tapi tak berkesan dan menarik. Dan yang paling tak syok graphic untuk produk anda memang hambar dan tak menarik langsung.
 
Jadi anda perlukan 3 elemen ni untuk naikkan sale anda. Betul?
 
Jika betul teruskan membaca sampai habis kerana ia boleh mengubah jualan anda ke tahap yang lebih tinggi.

Servis Semua dalam 1
Rocket Launch

Kami akan susun sales funnel anda dari FB page, graphic sosial media, market research, funnels, salespage, iklan berbayar (FB/IG), copywriting, optimization & ads scaling.

tapi...

Ada juga usahawan yang langsung tak sesuai dengan Servis Rocket Launch ni seperti

Kami bantu anda improve dan lojakkan sales bukan buat mula dari zero atau start from scratch kata orang.
Anda mungkin dah lama buat Fb ads atau baru je bercadang nak guna Facebook Ads, anda kena tahu yang FB Ads ni memang susah kalau anda tak tahu teknik serta strategi yang betul.
 
Bila strategi tak betul, memang bakar duitlah dan rugi ribuan ringgit. Izinkan kami bantu anda dan selamatkan duit anda yang terbakar tu.
 
Berhentilah:
+ Buat ads hari-hari, tapi sales tak masuk-masuk
+ Kos iklan mahal tapi pulangan kurang
+ Nak tulis ayat iklan sangkut depan laptop 3 jam!
+ Buat web sendiri. belajar pulak dari youtube. Bila ada problem terus give up
+ Dah rasa HEBAT Buat grafik guna apps belajar dari seminar lepas tapi tak capai tahap yang anda nak
 
BERHENTILAH BUANG MASA SENDIRI!

Siapa kami yang sembang kuat sangat ni haha 🙂

Brand Consultant / Web Designer / Graphic Guru / Copywriter

Abanglong Azmi

20 tahun pengalaman dalam grafik, pengiklanan, copywriting, online marketing. Beliau juga Juri rancangan bakat online serta penilai pelajar grafik di Universiti awam. Dengan pengalaman ini mampu bantu dalam uruskan masalah anda.

Founder Agensi Pemasaran - FIB Digital

Paeh Brian

1 – Founder kepada FIB Digital, sebuah agensi pemasaran
2 – Pencinta marketing terutamanya Facebook Ads
3 – 3 tahun pengalaman dalam Facebook Ads
4 – Dah spend lebih RM250,000 dalam Facebook Ads
5 – Dah bantu lebih 30 klien dalam masa 2 tahun
6 – Juga meniaga produk dan hari-hari tengok ads 

Lihat hasil FB Ads Rocket Launch

Hasil antara 7-30 hari

Antara klien yang pernah kami bantu dalam fb ads mereka.

Result: RM36K dalam 4 minit launch

Tuan Paeh bantu Duo Heroes untuk launching mereka. Kita kumpulkan sebanyak mungkin orang ke waiting list dan alhamdulillah, resultnya memberansangkan!

Servis Design 5 Bintang dari Abanglong

Servis website design & development, grafik serta ebook cover untuk satu konvensyen online.

Lagi testimoni klien yang telah ambil servis kami

Result Mantap! Biasanya saya spend RM40 baru dapat 2-3 leads.

5/5

Amirul Hafiz

Nu Prep

Sangat puashati! leads banyak masuk dengan kos yang minimal. Kelam kabut nak reply wasap 🙂 dan followers page pun naik…Alhamdulillah.

5/5

Shahliza Areen

Kilang Jahit Pukal Rawang

Selepas gunakan servis ni, saya mampu buat RM6000 dengan hanya RM200 ad spend. ROI sangat awesome! Saya sangat rekemen servis ni pada sesiapa yang SERIUS nak naikkan SALES untuk bisnes mereka

5/5

Masfira Abd Latif

Masfira Network

contoh yang pernah dihasilkan

Portfolio Grafik Design

Ini Pula Contoh Minisite/Landing Page Yang Pernah di Buat Untuk Klien Kami

jadi jangan risau!

Jenama Anda Terjamin & Mampu Melonjak

DENGAN ROCKET LAUNCH

JOM KITA LIHAT APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN ROCKET LAUNCH

consulting Market Research

Kami bantu anda cari customer yang ideal yang akan sukakan bisnes/produk anda

digital-campaign Paid Advertising

Kami jalankan kempen iklan berbayar melalui Facebook dan Instagram sampaikan mereka merayu suruh anda ambil duit mereka.

typewriter-1 Copywriting

Kami akan buat copywriting dan lihat mana yang sesuai untuk bisnes anda dan beberapa variasi sehinggalah mereka engage dengan iklan anda.

search-engine Optimization

Kami akan mengoptimumkan iklan anda dengan menguji berbilang kempen, menskalakan kempen yang berhasil dan buat lebih banyak untuk memastikan ia menjangkau prospek yang lebih luas seterusnya membuat lebih banyak penjualan.

growth Scaling

Kami akan membuat artikel untuk halaman Facebook dan Instagram anda untuk menghidupkan khalayak anda dengan petua, tutorial dan fakta berguna untuk memastikan mereka engage dengan perniagaan anda*

graphic Social Media Poster

Social Media Poster untuk produk atau servis anda termasuklah info poster untuk scale up engagement prospek*

transparent-web-development-icon-web-design-icon-design-icon-5da1ac0687e196.1781253615708764225566 Minisite Salespage

Laman web jualan satu muka untuk produk anda dan memaksimumkan conversion ads.

digital-campaign Grafik Minisite

Grafik2 yang diperlukan dalam laman web jualan.

typewriter-1 Label @ Cover Design

Label design untuk produk fizikal anda atau ebook cover untuk produk digital.

jom kita lihat

Pelaburan Berbaloi Anda bersama Rocket launch

Pelaburan ini adalah untuk sekali launch atau setiap bulan. Anda mungkin kena menambah bajet iklan anda dari masa ke semasa mengikut keadaan.

Popular

STARTUP

2399 RM 1999
  •  Min Ad Spend: RM 3,500/month
  •  Market Research
  •  Copywriting
  •  Facebook & Instagram Ads
  •  Campaign Optimization
  •  Split Testing
  •  Scaling
  • Salespage
  • Web Graphic
  • Social Media Poster

*Kami tak sediakan ads spend credit. Kos perbelanjaan iklan bergantung kepada anda. Kos servis termasuk domain & hosting setahun.

ESTABLISHED

3399 RM 2999
  •  Min Ad Spend: RM 7,000/month
  •  Market Research
  •  Copywriting
  •  Facebook & Instagram Ads
  •  Campaign Optimization
  •  Split Testing
  •  Scaling
  • Salespage
  • Web Graphic
  • Social Media Poster

*Kami tak sediakan ads spend credit. Kos perbelanjaan iklan bergantung kepada anda. Kos servis termasuk domain & hosting setahun.

F.A.Q